Köpa Voxra på nätet i Sverige - Köp Voxra utan recept online

Voxra är ett antidepressivt läkemedel som även används för behandling av ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder). Det är viktigt för personer med ADHD att ta rätt medicin varje dag för att kunna leva normalt utan förhinder som beror på deras symptom. Det kan däremot vara en lång process när man går via vården för att få ut sin medicin.

Det kan krävas flera läkarbesök och eventuellt besök hos psykolog innan man får ut rätt medicin. Även väntan på en läkartid är ibland lång och inte hälsosam för dig som behöver din medicin snabbt. Vi hjälper dig att köpa Voxra utan recept online så att du kan ta din medicin och lindra dina symptom. Hos oss kan du köpa ADHD medicin till det bästa möjliga priset på nätet.

Vad är Voxra och vad används det för?

Voxra är ett läkemedel som ursprungligen utvecklades som ett antidepressivum. Medicinen visade sig även fungera bra vid rökavvänjning och används även med det syftet. Den vanligaste användningsformen är däremot att använda Voxra mot ADHD symptom, något som har visat sig ha mycket positiva effekter hos patienter. Voxra innehåller den aktiva substansen Bupropion. Bupropion ökar mängden noradrenalin och dopamin i kroppen genom att hämma upptaget av dessa ämnen. Genom denna process lindras vanliga ADHD symptom som koncentrationssvårigheter och väldigt höga impulser. Voxra är inte narkotikaklassat och anses inte vara en medicin med stor risk för missbruk.

Hur fungerar Voxra?

Voxra innehåller ämnet Bupropion som är ett antidepressivt läkemedel vars syfte är att öka mängden naturliga av hormonerna noradrenalin och dopamin i kroppen. Genom att öka mängden av dessa hormoner lindras depression och symptom som personer med ADHD kan uppleva. Många ADHD mediciner gör samma sak som Voxra genom att öka mängden noradrenalin och dopamin i hjärnan men de olika aktiva substanserna gör detta på olika sätt i kroppen. Eftersom Voxra är ett antidepressivt läkemedel känner man inte av effekten av medicinen på samma sätt som med andra mediciner som används för behandling av ADHD. Det kommer ingen våg av pigghet som kan upplevas med andra mediciner. Men känner av Voxra positiva effekter efter allt från ett par veckor till 2 månader och det varierar stort mellan varje person. Voxra används ofta i kombination med andra ADHD mediciner för att ge en bättre och snabbare effekt.

Voxra dosering

Voxra kommer i tablettform och går att köpa i doserna Voxra 150 och Voxra 300 mg. 

  • Voxra 150 mg
  • Voxra 300
Precis som andra läkemedel är det smartast att börja med en lägre dos för att sedan öka mängden tills du når önskad effekt. Med rätt dosering kan symptom från ADHD lindras effektivt och man personer med sjukdomen kan leva ett normalt liv. Det är vanligt att kombinera Voxra med andra läkemedel som når full effekt snabbt.

Voxra biverkningar

Som när man tar all sorts medicin kan du komma att uppleva biverkningar när du tar Voxra.

  • huvudvärk
  • illamående
  • muntorrhet
  • sömnstörningar
  • svettning ökad
  • förstoppning

Ungefär 1 på 1000 personer som tar Voxra riskerar att få krampanfall då Bupropion sänker kroppens kramptröskel. Risken är högre om du tar för mycket av medicinen. Var därför noga med att inte ta för stor dos när du använder Voxra. Om du brukar få regelbundna kramper bör du prata med en läkare innan du tar Voxra. Det finns även fall av allergiska reaktioner hos personer som tar Voxra med bl.a. svullna ögonlock, läppar och tunga. Om du får en allergisk reaktion bör du sluta tvärt med Voxra och prata med din läkare.

Det är inte rekommenderat att ta Voxra om du är gravid, tror att du kan vara gravid eller planerar att skaffa barn inom en snar framtid. Prata med din läkare om du känner att du behöver ta medicinen men har tänkt skaffa barn. Vissa studier har nämligen rapporterat en ökad risk för fosterskador, särskilt hjärtfel, hos barn vars mammor tagit Voxra. Det finns inga direkta bevis att dessa fall var kopplade till Voxra men det är bättre att vara försiktig när man väntar barn. Det är inte heller rekommenderat att ta Voxra när man ammar då innehållsämnena i Voxra kan passera över i bröstmjölk.

Alkohol påverkar hur den aktiva substansen i Voxra verkar i kroppen och man ska därför inte blanda alkohol med användning av Voxra. I vissa sällsynta fall har det rapporterats att Voxra och alkohol tillsammans har påverkat personers mentala hälsotillstånd och nerver. Vissa personer rapporterar även en lägre alkoholtolerans när de tar Voxra. Det är därför starkt rekommenderat att inte dricka alkohol, eller dricka mycket sparsamt, när du tar Voxra.

Voxra och andra ADHD mediciner

Voxra används ofta vid behandling av ADHD och ADD symptom, trots att det är ett antidepressivt läkemedel. Voxra skrivs oftast ut i kombination med annan ADHD medicin där kombinationen både ska lindra symptomen snabbt och ge en långvarig förbättring i livskvalitet. Andra ADHD mediciner har andra aktiva substanser och varierar när det kommer till verkningstid. Andra ADHD mediciner som går att köpa idag är bl.a. Elvanse, Ritalin, Concerta och Modafinil.

Elvanse (Dexamfetamin)

köpa elvanse 50 mg

Elvanse är den ADHD medicin som brukar skrivas ut när andra ADHD mediciner inte ger önskad effekt hos patienter. Elvanse verkningstid är 12 timmar men når inte full effekt förrän 2 timmar efter intag.

Modafinil verkar snabbare och du når full effekt med denna medicin efter ca 30-40 minuter. Effekten av Modafinil håller i sig i 10-12 timmar. Modafinil är det preparat som studenter brukar använda när de pluggar under långa perioder.

Concerta och Ritalin är 2 preparat som innehåller ämnet metylfenidat. Skillnaden mellan dessa är att Concerta är en långsammare medicin som når full effekt efter 30-40 minuter och verkar under ca 12 timmar.

Ritalin är en snabbare variant där du känner av effekten väldigt fort och denna varar sedan endast 2-4 timmar.

Wellbutrin är den ADHD medicin. Den aktiva substansen i Wellbutrin är Bupropion.

Strattera har en lång verkningstid på 24 timmar och innehåller ämnet Atomoxetin.