Köpa Adderall online lagligt i Sverige

Adderall är en medicin som använts för behandling av koncentrationssvårigheter och ADHD sedan 90-talet. ADHD står för Attention Deficit Hyperactivity Disorder och visar sig ofta i form av symptom som påverkar koncentrationsförmåga och fokus. Personer med ADHD brukar också ha väldigt höga impulser att göra annat än det de bör fokusera på för stunden. Det är därför viktigt att ta rätt medicin för att att kunna lindra symptom och leva ett normalt liv med ADHD. Det är ofta krångligt och tar tid att få recept för ADHD medicin när man går via vårdcentralen och därför finns alternativet att köpa din medicin online istället. Hos oss kan du köpa Adderall online till ett bra pris och du behöver inte något recept.

Vad är Adderall?

Adderall används för behandling av extra svåra fall av ADHD eller ADD. Personer som har dessa sjukdomar brukar ofta ha svårt att koncentrera sig på en sak i taget och tappar lätt fokus när de har en uppgift att sköta.

 Dessa symptom kan påverka personens arbetsliv men även den sociala delen av livet. När man har svårt att koncentrera sig kan det vara frustrerande att umgås med andra människor som inte har samma starka impulser som personer med ADHD. När man tar Adderall lindras dessa ADHD symptom drastiskt och gör att patienten kan leva normalt och sköta alla aspekter av sitt liv mycket lättare än utan medicinering.

Adderall effekt kan även lindra eller helt eliminera trötthet som beror på sömnbrist. En hög dos Adderall på morgonen kan göra att man känner sig klarvaken och pigg även om man bara sovit ett par timmar. Den pigga känslan man får av att ta ADHD medicin utan någon diagnos kan även göra en mer social och extra bekväm i miljöer där man har mycket som hände runt en.

Adderall biverkningar

Precis som all medicin har även Adderall biverkningar, både vanliga och mindre vanliga sådana. 

 • viktminskning
 • mаgsmärtа
 • huvudvärk
 • muntоrrhеt och sömnрrоblеm.
 • ångest
 • oregelbunden hjärtrytm.
Skulle du uppleva några biverkningar är det viktigt att du antingen minskar din dos eller helt slutar med din behandling och pratar med din läkare.

Adderall dosering

Adderall kommer i form av tabletter och säljs i doser mellan 5 mg och 30 mg. Det finns även en starkare dos i form av Adderall 50 mg som är mindre vanligt. Den allra vanligaste dosen är Adderall 30 mg. 

 • Adderall 5 mg
 • Adderall 10 mg
 • Adderall 15 mg
 • Adderall 20 mg
 • Adderall 30 mg
Precis som med annan ADHD medicin rekommenderas det att man börjar med en lägre dos och sedan ökar dosen i små steg tills du fått den effekt du är ute efter. Adderall maxdos per dag är 100 mg men du bör trots det börja på den lägsta möjliga dosen om du aldrig tagit ADHD medicin tidigare. Den vanliga dagliga dosen för vuxna är 20 mg. En för hög dos kan både öka riskerna för att få biverkningar och göra att du hamnar i riskzonen för Adderall missbruk.

När du tar Аddеrаll brukar du känna av medicinens effekt efter ungеfär 20 till 30 minutеr. Medicinen når sin mахimаlа еffеkt 1 till 2 timmаr еftеr аtt man tаgit sin dos. Man kan känna av Adderall effekt i ungefär 12 timmar efter att den börjat verka.

Alternativ till Adderall - Andra ADHD mediciner

Adderall är bara en av många ADHD mediciner som går att köpa online. Det finns en stor variation av mediciner som används för att behandla ADHD och ADD och Adderall är den medicin som har starkast effekt Alla ADHD mediciner skiljer sig ofta i form av vilken substans de innehåller, hur snabbt de verkar och hur länge effekten håller i sig. De vanligaste medicinerna, Ritalin och Concerta, innehåller båda Metylfenidat. Ritalin har en snabbare och mer kortvarig effekt medan Concertas effekt sitter i under 12 timmar. Modafinil är ett annat alternativ som även denna har en effekt på ca 12 timmar. Strattera är den ADHD medicin som har allra längst effekt som varar ett helt dygn, 24 timmar. Ibland används även antidepressiva medel som Voxra, Vyvanse och Elvanse för att behandla ADHD. Dessa mediciner behöver tas under en lång period på några veckor innan de når full effekt och lindrar symptomen från ADHD.

Modafinil är en aktiv substans som säljs under samma namn. Med Modafinil når du full effekt efter ca 30-40 minuter och du kan känna effekterna i 10-12 timmar. 

Ritalin är en snabbare variant där du känner av effekten väldigt fort och denna varar sedan endast 2-4 timmar.
Strattera har en lång verkningstid på 24 timmar och innehåller ämnet Atomoxetin.

Vanliga frågor om Adderall

Adderall är en medicin som skrivs ut till patienter med ADHD eller ADD. Det är en medicin som används av många patienter i hela världen. Adderall innehåller däremot ett ämne som liknar metamfetamin och är därför narkotikaklassat.
Ja, du kan beställa Adderall online utan recept precis som de flesta andra mediciner idag.
Adderall påverkar hjärnans kemiska reaktioner för att på så sätt lindra symptom från ADHD. Om man tar Adderall utan ADHD upplever man en pigghet och ett starkt fokus. Man kan även lindra eller helt motverka trötthet som beror på sömnbrist med denna medicin.